Together we build.
siklasicher.

Siconnect - Épületgépészeti termékválasztékunk

A Siconnect termékcsalád az egyszerű rögzítőelemtől a komplex rendszermegoldásokon át egészen a különleges alkalmazásoknál használt speciális termékekig terjed. A Siconnect termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, egyszerű és gyors szerelést biztosítanak Önnek jelentős időmegtakarítás mellett.


Mindig a legoptimálisabb rögzítési megoldásokat dolgozzuk ki az Ön és projektje számára. A különlegesség: az általunk tervezett és saját termékeinkkel kivitelezett rögzítésekért teljes körű garanciát vállalunk.

Pressix CC

Pressix CC gyorsan szerelhető szerelőrendszerek profiktól profiknak

Geschäftsfeld Siconnect

A Pressix CC sínrendszereinkkel a szerelés a sínen villámgyorsan elvégezhető: helyezze el a szerkezeti elemet és nyomja a sínbe a csavarfejet vagy a hernyócsavart. A menetes lap azonnal rögzül a sínszelvényben. A szerkezeti elem így előzetesen biztosan rögzül és függőleges sínben sem csúszik el. A megfelelő pozíciót ezután kényelmesen be lehet állítani. Már csak a csavart kell meghúzni - és kész is!

A Pressix CC kezelése egyszerű és emellett egy rendkívül idő- és költségtakarékos szerelést biztosít. Nézze meg rövidfilmünket, és győződjön meg róla személyesen is!