Together we build.
siklasicher.

Minőségbiztosítási rendszer

Az üzletág első vállalkozási között a Sikla már 1993-ban megszerezte a DIN ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítványt. A változó minőségtudat növekvő követelményeket támaszt és ezáltal újabb kívánalmaknak kell megfelelni. Ennek úgy kívánunk eleget tenni, hogy a minőségirányítási rendszerünket az új és növekvő követelményekhez igazítjuk és megfelelő tanúsítványokkal igazoljuk:

ISO 9001

  • Az ISO 9001 meghatározza a minőségirányítási rendszer felé támasztott követelményeket annak érdekében, hogy a termékek és szolgáltatások megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak és a hatóságok szabályozásainak. Ezt egy független tanúsító szervezet által kiállított bizonyítvány igazolja.
     

Üzemi gyártásellenőrzés

  • Az üzemi gyártásellenőrzés az acél- és alumínium szerkezetek gyártóira vonatkozó EN 1090-1 harmonizált műszaki előírás alapvető követelménye. Egy jól működő üzemi gyártásellenőrzés, valamint annak tanúsítása és a folyamatos minőségfigyelés előfeltételei annak, hogy a gyártó az általa forgalmazott rögzítő szerkezeti elemeket CE-jelöléssel láthassa el.

FM tanúsítványok

  • A világszerte elismert FM tanúsítványok jelzik, hogy egyebek között a tűzvédelmi és tűzoltó rendszerek megfelelnek a legmagasabb szintű minőség és biztonsági követelményeknek. Az FM engedély megtartásának feltétele az üzemekben rendszeresen végzett felügyeleti auditok.

VdS tanúsítvánnyal rendelkező termékek

  • VdS tanúsítvánnyal rendelkező termékek gyártóiként rendszeresen igazoljuk, hogy a termékeink minősége folyamatosan biztosított. Ezt a „VdS tanúsítvánnyal rendelkező termékek gyártóüzeme” tanúsítvány igazolja.

LGA tested Quality

  • Az "LGA tested Quality” minőségjelzéssel ellátott termékeket a használatra való alkalmasság, a használati útmutató és a biztonság szempontjából ellenőrizték. Ezenkívül azt is igazolja, hogy a gyártás, az üzemi gyártásellenőrzés és a minőségjelzés jogszerű használata felügyelet alatt áll, és hogy a termékellenőrzéseket rendszeres időközönként elvégezték.

Letöltések