Together we build.
siklasicher.

Kiváló minőség

Vállalkozásunk filozófiája, hogy folyamatosan fejlessze termékeit, szolgáltatásait és rendszereit, és hogy kiváló minőségű termékeivel hosszú távon is meg tudjon felelni az ügyfelek igényeknek.

Az Ön biztonsága érdekében a Sikla termékeket független minősítő intézetekkel közösen ellenőrizzük. A termékekkel szemben támasztott elvárásokat külső és belső minőségellenőrzések garantálják. A megfelelő minőségjelzéseket, minőségi bizonyítványokat, engedélyeket és teljesítményre vonatkozó nyilatkozatokat a letöltőközpontunkban találja. Download Center.

Prüfzeichen RAL Rohrbefestigung

A „Csőrögzítési” minőségi jel

A „Csőrögzítési” minőségi jel a csőbilincsek, konzolok, szerelősínek és tartozékok műszaki üzemképességét és minőségét jelöli, melyeket átfogó és semleges vizsgálatok tanúsítanak.

RAL "Brandgeprüfte Rohrbefestigung"

A „Tűzálló csőrögzítési” minőségi jel

Ezzel a jellel azokat a termékeket jelölik, amelyek teljes mértékben megfelelnek a tűzálló csőrögzítésekkel szemben támasztott magas fokú követelményeknek.

Prüfzeichen VdS

VdS tanúsítvány

Az alkatrészeket a tűzoltó-berendezésekre vonatkozó VdS irányelveknek megfelelően ellenőrizték és fogadták el.

Prüfzeichen FM

FM tanúsítvány

Az FM tanúsítvány egy magas szintű elvárásoknak megfelelő nemzetközi ellenőrző és tanúsító szolgáltatás. Az FM tanúsítványok garantálják, hogy a berendezések és a termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványoknak.

Prüfzeichen ETA

Európai műszaki engedély (ETA)

Az ETA egy általánosan elismert igazolás, amely az uniós tagállamokban érvényes, építési termékekre vonatkozó rendelet értelmében tanúsítja az építési termék használhatóságát.

Prüfzeichen CE

CE-jelölés

A CE-jelöléssel a gyártó saját felelősségére kijelenti, hogy termékei megfelelnek a vonatkozó európai irányelveknek és szabványoknak.

Prüfzeichen LGA tested

TÜV Rheinland certified

A Simotec csőtartókat a TÜV Rheinland ellenőrizte. A csővezetékekre vonatkozó szabályzatoknak való megfelelést dokumentálták.

Prüfzeichen KIT

Karlsruhei Technológiai Intézet

A "siFramo" tartórendszert a Karlsruhei Technológiai Intézet ellenőrizte. A csővezetékekre vonatkozó szabályzatoknak való megfelelést dokumentálták.