Together we build.
siklasicher.

siklasicher. Ez az ígéretünk.
Az Ön sikeréért.

1967-es megalapításunk óta egyetlen alapeszmét követünk: Ügyfeleink számára mindennek siklasichernek kell lennie.

A siklasicher az Ön számára a következőket jelenti

  • Termékbiztonság
  • Biztonságos tervezés
  • Az ellátás biztonsága és
  • Fenntarthatóság

Rögzítési megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk Önnek, amelyekre az együttműködés minden szakaszában számíthat. Ígéretünk siklasicher, hogy a legjobb, legokosabb és legbiztonságosabb megoldást találjuk meg az Ön számára: a részletes ervezéstől a logisztikán át a szerelésig, a moduláris megoldásaink újrahasznosításáig és újbóli felhasználásáig.

Szeretnénk, ha mindig ránk bízná magát, és ha velünk mindig siklasicher érezhetné magát. A siklasicher megoldások számunkra magától értetődőek, ez a küldetésünk és a célunk. Ezen lemérheti teljesítményünket.
A „Together we build” jelmondat egy másik alapvető meggyőződésünk kifejezése, amelyet nap mint nap megélünk. A DNSünk része. A lehető legjobb eredményeket csak együtt tudjuk elérni. Ezért az új szlogenünk a következő:

Together we build. siklasicher.

A jövőt Önökkel karöltve szeretnénk alakítani.

Inhaberfamilie
Dieter Klauß, Isabel Mörtl, Patricia Grüner és Reiner Klauß

Amit mi rögzítünk, az tényleg rögzítve van

A rögzítőrendszerek vezető specialistáinak egyikeként a Sikla immár majdnem ötven éve kompetens partner az épületgépészeti és ipari rögzítéstechnika terén. Termékeinket jelenleg 40 országban forgalmazzuk sikeresen. Majdnem minden európai országban képviseltetjük magunkat saját társasággal vagy forgalmazó partnereink révén.A nemzetközi cégcsoport mintegy 750 főt foglalkoztat.

Termékbiztonság

A siklasicher egyet jelent a
termékbiztonsággal

Megoldásaink kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Tudatában vagyunk felelősségünknek. Ezért termékeink és rendszereink minden területén a kompromisszumok nélküli minőségre törekszünk.

Ez a tervezéssel kezdődik: A fejlesztésben való átgondolt funkcionalitásnak köszönhetően végül egy olyan megoldás áll rendelkezésére, amely az Ön igényeihez igazodik. Mindenki, aki egyszer már dolgozott a Sikla céggel, tudja: Megoldásaink egyszerűen összeszerelhetők, időt és pénzt takarítanak meg, ugyanakkor a legjobb minőséget biztosítják.

Megfelelünk a szigorú minőségi szabványoknak. Termékeinket független intézetek vizsgálják meg, hogy Ön biztonságban érezhesse magát.