Together we build.
siklasicher.
siFramo a Sikla bejegyzett védjegye

Úttörőként 15 évvel ezelőtt kifejlesztettük a siFramo-t - egy erős univerzális rendszert, szinte korlátlan alkalmazási lehetőségekkel. Ez idő alatt több millió méter profilt telepítettek a világszerte megvalósított projektekben. Számunkra az innováció állandó hozzáadott érték megteremtését jelenti, a célcsoportok számára a tervezéstől a kivitelezésig.

Használja ki az előnyöket


A siFramo ötlet

Több mint 15 évvel ezelőtt az elképzelésünk volt egy közepes terhelésű, új és általánosan alkalmazható rögzítési rendszer kifejlesztésére, amely megfelel a következő követelményeknek:

  • Fokozatmentes csatlakozás mind a négy oldalon egyszerre
  • Zavaró élek nélkül

Mint minden Sikla újítás, ez is könnyen és időtakarékosan össze szerelhető kell hogy legyen. Ezért különös figyelmet fordítottunk a csavaros csatlakozás lehetőségére. A bevált menetformázási technológia továbbfejlesztése maximális rugalmasságot, biztonságot és időmegtakarítást biztosít az összeszerelés során.

siFramo Mood

A most négy profilméret alakja további újítást jelent: a peremek profilozása a peremterületeken ideális terhelést eredményez. Ez akár 50% -kal növeli a funkcionalitást / merevséget ugyanazon anyagfelhasználás mellett. Ez nemcsak értékes erőforrásokat takarít meg és csökkenti a rögzítő megoldás teljes súlyát, hanem megkönnyíti az építkezésen és az összeszerelés során történő kezelést is.

Letöltések


Létrehozni valami különlegeset

siFramo – Minden lehetséges