Together we build.
siklasicher.

Impresszum

Sikla Hungária Kft.
1117 Budapest
Dombóvári út 10-11
Telefon +36/1-206-5182
Telefax +36/1-204-9003
e-Mail: info@sikla.hu

Ügyvezető igazgató

Dieter Klauß, Andreas Daiker

Cégbíróság

Amtsgericht Freiburg im Breisgau

Regisztrációs szám

HRB 702809

Közösségi adószám a forgalmi adó törvény 27. a § értelmében

DE261123551

A tartalomért vállalt felelősség

Szolgáltatóként az elektronikus médiáról szóló német törvény (TMG) 7. § 1. bekezdése szerint az általános törvényi keretek között felelősek vagyunk az oldalainkon saját magunk által elhelyezett tartalomért. Az elektronikus médiáról szóló német törvény (TMG) 7-10. §§ szerint nem vagyunk kötelesek a továbbított vagy elmentett idegen információkat felügyelni, vagy a jogtalan cselekedetekre utaló körülményeket vizsgálni. Az általános törvényi keretek között, az információk eltávolítására vagy letiltására vonatkozó kötelezettségeket ez nem érinti. Felelősséget azonban csak attól a pillanattól vállalunk, hogy a konkrét jogsértő magatartás tudomásunkra jut. A jogsértések ismertté válásakor ezeket a tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

A hivatkozásokért vállalt felelőség

Ajánlatunk harmadik fél külső weboldalaira mutató hivatkozásokat tartalmaz, amely oldalak tartama hatáskörünkön kívül esik. Ezért ezen idegen tartalmakért nem tudunk felelősséget vállalni. A hivatkozott oldalak tartalmaiért az oldalak mindenkori szolgáltatója vagy üzemeltetője a felelős. A hivatkozott oldalakat a hivatkozás időpontjában minden lehetséges jogsértésre nézve megvizsgáltuk. A hivatkozás létrehozásának időpontjában jogsértő tartalmak nem voltak megállapíthatóak. A hivatkozott oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése azonban konkrét bizonyítékok hiányában nem várható el tőlünk. A jogsértések ismertté válásakor az ilyen hivatkozásokat azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jogok

Az ezen az oldalon megjelenő és az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmak és alkotások a német szerzői jogi törvények hatálya alá esnek.  E tartalmaknak a szerzői jog határain kívül eső sokszorosításához, átdolgozásához, terjesztéséhez és bármilyen más módon történő felhasználásához a mindenkori szerző, illetve az alkotó írásos beleegyezése szükséges. Ezen oldalak magán, tehát nem kereskedelmi használatra történő letöltése és másolása megengedett. Amennyiben az ezen oldalon megjelenő tartalom szerzője nem az oldal üzemeltetője, akkor a szerzői jogokkal a harmadik fél rendelkezik. Ez különösképpen a harmadik fél által szerzői jogokkal ellátott tartalmakra vonatkozik. Ha ennek ellenére szerzői jogok megsértését tapasztalja, kérjük, értesítsen minket. A jogsértések ismertté válásakor az ilyen jellegű tartalmakat azonnal eltávolítjuk.