Together we build.
siklasicher.

Műszaki adatok

Kérdések megválaszolására vagy hogy cégünk tervezőszoftverének segítségével Önnel közösen specifikus megoldásokat dolgozzunk ki, ügyfélszolgálati munkatársaink és alkalmazástechnikusaink szívesen nyújtanak Önnek további részletes információkat.

Ha nincs másként meghatározva, a terhelésre vonatkozó adatok főként statikus terhelésre vonatkoznak szobahőmérsékleten. A megadott maximális megengedett terhelés névleges vagy hasznos teherként értendő, és amennyiben nincs másként meghatározva, a fő terhelési irányra vonatkozik. A szerkezet terhelését az ügyfélnek kell ellenőrizni a helyszínen.
    
A megengedett erők (Fmeg) és nyomatékok (NYmeg) a külső erőhatás által kifejtett maximális terhelésre vonatkoznak és az Eurocode 3 (DIN EN 1993) biztonsági elgondolás értelmében karakterisztikus értékeknek tekintendők. Ezeknél az értékeknél az összbiztonsági együtthatókat (a γM és γF részbiztonsági együtthatókkal) vették figyelembe.

A komponensek méretezésénél minden egyes terméknél ellenőrizni kell a maximális megengedett terhelést, mivel köztudott, hogy egy terhelési lánc esetében mindig a leggyengébb láncszem a mérvadó.

A felületi kezelések / anyagok az alábbi környezeti feltételek mellett használhatók:

Felület / Anyag       
Korróziós osztályba sorolás
a EN ISO 14713-1 szerint
Galvanikus horganyozás ≤ C1-ig
HCP ≤ C4-ig
Rozsdamentes acél ≤ C5

Ezt a katalógust kizárólag a címzett használatára szánták. A katalógus és annak minden része a Sikla tulajdona. A műszaki leírásokat és az összes adatot a legjobb tudásunk szerint állítottuk össze. Az ábrák és a rajzok tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomtatási hibákért nem vállalunk felelősséget.

A módosítások és a szerkezeti fejlesztések jogát fenntartjuk, különösen amennyiben azok a technológiai fejlődést követik. A katalógus online változata az irányadó.

® Sikla 04/2021
Minden jog fenntartva