Műszaki adatok

Kérdések megválaszolására vagy hogy cégünk tervezőszoftverének segítségével Önnel közösen specifikus megoldásokat dolgozzunk ki, ügyfélszolgálati munkatársaink és alkalmazástechnikusaink szívesen nyújtanak Önnek további részletes információkat.

Ha nincs másként meghatározva, a terhelésre vonatkozó adatok főként statikus terhelésre vonatkoznak szobahőmérsékleten. A megadott maximális megengedett terhelés névleges vagy hasznos teherként értendő, és amennyiben nincs másként meghatározva, a fő terhelési irányra vonatkozik. A szerkezet terhelését az ügyfélnek kell ellenőrizni a helyszínen.
    
A megengedett erők (Fmeg) és nyomatékok (NYmeg) a külső erőhatás által kifejtett maximális terhelésre vonatkoznak és az Eurocode 3 (DIN EN 1993) biztonsági elgondolás értelmében karakterisztikus értékeknek tekintendők. Ezeknél az értékeknél az összbiztonsági együtthatókat (a γM és γF részbiztonsági együtthatókkal) vették figyelembe.

A komponensek méretezésénél minden egyes terméknél ellenőrizni kell a maximális megengedett terhelést, mivel köztudott, hogy egy terhelési lánc esetében mindig a leggyengébb láncszem a mérvadó.

A felületi kezelések / anyagok az alábbi környezeti feltételek mellett használhatók:

Felület / Anyag       
Korróziós osztályba sorolás
a EN ISO 14713-1 szerint
Galvanikus horganyozás ≤ C1-ig
HCP ≤ C4-ig
Rozsdamentes acél ≤ C5

Ezt a katalógust kizárólag a címzett használatára szánták. A katalógus és annak minden része a Sikla tulajdona. A műszaki leírásokat és az összes adatot a legjobb tudásunk szerint állítottuk össze. Az ábrák és a rajzok tájékoztató jellegűek. Az esetleges nyomtatási hibákért nem vállalunk felelősséget.

A módosítások és a szerkezeti fejlesztések jogát fenntartjuk, különösen amennyiben azok a technológiai fejlődést követik. A katalógus online változata az irányadó.

® Sikla 04/2021
Minden jog fenntartva